Meniu
Acasa
Cautare
Catalog
Branduri
Personalizare
Despre noi
Categorii
Pendrive creator
COVID-19
Noutati 2020
CrisMas
USB
Tehnologie şi mobil
Accesorii de birou
Ceasuri de perete şi de mână
Pixuri
Instrumente de scris
Mâncare şi băuturi
Genti & Calatorii
Copii şi timp liber
Wellness & Fitness
Prosoape
Umbrele & Pelerine de ploaie
Unelte şi lanterne
Brelocuri
Pierre Cardin
Schwarzwolf
Vanilla Season
Branduri
Textile
Produse discontinuu
Categorii
 • Conditii legale
 

Declaratie legala si conditii de folosire

1.  EFECT

1.1 Prestatorul de Servicii: proprietarul si operatorul saiturilor web (in cele ce urmeaza: sait) este Macma Kft (inregistrat cu CUI 13-09-090296, sediul: 1043 Budapesta, Str. Aradi, nr 16., Ungaria), denumita in cele ce urmeaza: Prestator.

1.2 Utilizatorul: conditia utilizarii saitului este, ca Utilizatorul sa citeasca si sa accepte in prealabil prezentul document. Utilizatorul, prin intrarea pe site admite ca a citit prezentul document, si accepta conditiile prezentate in acesta ca obligatorii.

1.3 Sait: toate paginile web, inregistrate in favoarea- si operate de catre Prestator se afla sub efectul prezentului document.  Oricine poate folosi saitul Prestatorului cu conditia sa respecte conditiile prezentului document, in special saiturile webshop.macma.ro si www.mcollection.ro, respectiv toate sub-paginile acestora. Prestatorul poate insa sa ceara inregistrarea prealabila pentru folosirea saiturilor (in special in cazul Webshopului).

2. Conditiile folosirii Saitului

 • oricine poate folosi linkuri catre saiturile Prestatorului, dar modul si volumul folosirii nu poate incalca prevederile punctului 3. al prezentului document;
 • interzis construirea unor cadruri tip frame in jurul continutului saitului;
 • Interzis indicarea falsa a colaborarii cu Prestatorul;
 • Este interzisa comunicarea informatiilor false despre produsele sau serviciile Prestatorului;
 • Folosirea logoului, a marcilor inregistrate a Prestatorului este permisa numai pe baza acordului in prealabil a Prestatorului;
 • Interzise continuturile insipide, insultatoare.

3. Continutul si drepturi de proprietate intelectuala

Aspectul unic, original al imaginii, selectarea continutului, redactarii, respectiv al continutului propriu zis (denumite in cele ce urmeaza: Continut) intra  sub protectia drepturilor de autor. Titularul acestor drepturi este Prestatorul (punctul 1.1), si numai Prestatorul are dreptul de a da acordul de utilizare pentru orice Utilizator. Fara acordul prealabil al Prestatorului este interzisa copierea, republicarea, distribuirea sau stocarea in orice forma a unor parti sau a intregului Continut. Este interzisa crearea sau prelucrarea oricaror materiale, lucrari bazate pe Continut, intelegem aici crearea sau distribuirea fara acordul prestatorului in special al tipurilor de litere, butoanelor, link-urilor, wallpaperelor, screensaverelor, textelor, pozelor, graficilor, logourilor, vederilor, fotografiilor, sunetelor si ale materialelor video. Orice uz cu caracter comercial este posibil numai cu acordul prealabil, scris, al Prestatorului. Utilizatorul terbuie sa respecte toate drepturile de autor si toate celelalte drepturi legate de Continut. Prestatorul poate sa modifice, modernizeze sau sa anuleze o parte sau totalitatea Continutului fara notificare prealabila. Incalcarea drepturilor de autor poate sa aiba consecinte de drept civic (pe baza legii nr LXXVI., 94.§, din anul 1999.) si penal  (Btk. 329/A. §).

4. RESPONSABILITATILE PRESTATORULUI

Luand in considerare, ca se pot ivi probleme independente de Prestator, acesta nu poate fi raspunzator pentru acuratetea, integralitatea Continutului, dar face tot posibilul pentru a  pastra intact continutul. Utilizatorii pot folosi saitul pe propria raspundere, Prestatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o dauna, care este rezultatul continutului gresit, incorect sau incomplet. Pe saitul Prestatorului puteti gasi linkuri spre saiturile  si continutul acestora, saituri apartinand unor   terte persoane , dar nu isi poate asuma responsabilitatea pentru aceste saituri, respectiv continutul acestora, si nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune provocate de acestea. Utilizatorul intelege si accepta, ca Prestatorul nu este responsabil pentru daunele in calculatorul Utilizatorului, provocate de virusuri informatice sau nici o pierdere de date, respectiv nici pentru eventualele probleme ivite din accesarea ilegala a calculatorului sau al sistemului Utilizatorului.

5. PROTECTIA SIGURANTEI SAITULUI

Utilizatorii nu au voie sa incalce sau sa incerce sa incalce siguranta saitului, in special cu privinta la urmatoarele:

 • nu este permis accesarea datelor care nu sunt dedicate in special Utilizatorului sau intrarea pe server ori intrarea cu un utilizator care nu este dedicat in special Utilizatorului;
 • este interzisa analiza vulnerabilitati sistemului sau al retelei, spionarea sau testarea acestora, sau incalcarea sigurantei sistemului sau al sistemului de verificare al drepturilor de utilizator fara acordul prealabil al Prestatorului;
 • este interzisa chiar si incercarea de interventie in serviciile oferite pentru oricare Client, host sau retea, este interzisa deranjarea acestora (si asa este interzisa: este interzisa amplasarea virusilor pe sait, supraincarcarea saitului [overloading], „inundarea” acestuia [flooding], spamming-ul sau bombardarea saitului cu scrisori electronice [mailbombing] sau „crashing”-ul acestuia;
 • este interzisa trimiterea e-mailurilor nedorite, inclusiv propagarea sau anuntarea oricaror produse sau servicii.

6. Modificarea conditiilor de prestare

Prestatorul poate modifica oricand prezentul document. Cu inregistrarea din punctul 3. clientul intelege si accepta, ca si modificarea / modificarile prezentului document sunt obligatorii pentru el/ea.

7. Conditii de Inregistrare

In cazul in care orice sait sau oricare servicii oferite necesita inregistrare, Clientului cu completarea Formularului de Inregistrare accepta prezentele conditi, si este de acord, ca Prestatorul sa administreze datele personale ale Clientului si datele firmei Clientului conform documentului despre Confidentialitatea datelor personale.

Cu completarea formularului de inregistrare, Clientul isi da acordul pentru administrarea datelor personale de catre Prestator in scopurile specificate in prezentul document. Clientul, cu acceptarea inregistrarii afirma, ca si-a dat acceptul sus-mentionat ca declaratie voluntara, bazata pe informarea prealabila. Cunoscand prezentul document, Clientul poate decide, excluzand datele obligatorii, ce date furnizeaza in timpul completarii forumlarului de inregistrare. Cu completarea acestor date Clientul isi da acordul Prestatorului ca acesta sa administreze aceste date conform prezentului document. Va informam, ca furnizarea datelor personale este intotdeauna voluntara.

Clientul este obligat:

-         sa ofera informatii complete si reale la intrebarile Formularului de inregistrare

-         sa actualizeze aceste date la ivirea oricaror modificari

In cazul in care Clientul ofera date nereale, incomplete sau inexacte, Prestatorul are dreptul sa suspende sau sa anuleze accesul Clientului la sait sau la orice servicii oferite de Prestator. Prestatorul isi rezerva dreptul de a anula oricand accesul Clientului la sait sau orice alte servicii oferite de Prestator, daca Clientul incalca prevederile prezentului document sau oricare alt document sau prevederile oricarei legi referitoare la aceste servicii.

8. Legea guvernanta, dispute legale

La redactarea prezentului document Prestatorul a actionat conform legilor statului Maghiar, si toate intrebarile nediscutate in prezentul document vor fi discutate sub legile Republicii Ungare. In situatia in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, ele vor fi supuse spre solutionare exclusiv tribunalelor Republicii Ungare.