Meniu
Acasa
Cautare
Catalog
Branduri
Personalizare
Despre noi
Categorii
Pendrive creator
COVID-19
Noutati 2020
CrisMas
USB
Tehnologie şi mobil
Accesorii de birou
Ceasuri de perete şi de mână
Pixuri
Instrumente de scris
Mâncare şi băuturi
Genti & Calatorii
Copii şi timp liber
Wellness & Fitness
Prosoape
Umbrele & Pelerine de ploaie
Unelte şi lanterne
Brelocuri
Pierre Cardin
Schwarzwolf
Vanilla Season
Branduri
Textile
Produse discontinuu
Categorii
  • Despre personalizare in general
 

Grupul Macma are o experienta de zeci de ani in ceea ce priveste personalizarea produselor promotionale. Avem atelier propriu in urmatoarele tari: Germania, Polonia, Cehia si Africa de Sud. Cel mai nou atelier – si asa una dintre cele mai moderne – s-a deschis la Budapesta in anul 2008.

 

Simulare

Inainte de personalizarea produselor, intotdeauna pregatim o simulare, pe baza graficii trimise de catre Dvs.

 

Grafica

Lucram numai cu grafica vectorizata (format .cdr pregatit cu Corel Draw, sai .ai sau .eps, pregatit cu Adobe Illustrator). Va rugam sa ne trimiteti textul logoului gata vectorizat. In cazul in care logoul Dvs nu este vectorizat (format .jpg, .tif, .psd, .hif, etc), le putem vectoriza contra cost.

 

Culorile

In cazul in care culoarea logoului Dvs nu este negru, alb sau argintiu, trebuie sa ne trimiteti codul PMS al culorii dorite (Pantone Solid Coated). Daca culoarea originala a produsului care urmeaza sa fie personalizat nu este alba (sau o culoare foarte deschisa), din motive tehnice in unele cazuri trebuie sa folosim o culoare extra sub logoul Dvs. In acest caz trebuie sa luati in calcul si costul acestei culori. Putem spune daca in cazul Dvs este sau nu necesara aceasta culoare extra numai cand cunoastem logoul Dvs si produsul care urmeaza sa fie personalizat.

 

Diferente

Din motive tehnice, o diferenta de +/- 10% intre cantitatea confirmata si cea livrata si facturata este permisa. Produsele livrate pot sa difere putin in nuanta, marime si efectuare de pozele din catalog. Datorita faptului, ca logoul Dvs va fi aplicat pe diferite materii si pe diferite culori de baza, putem realiza personalizarea produselor numai cu culori aproximative.